I love the way you look at me.

I love the way you look at me.

Zoals jullie misschien merkten kwam er deze week 2 artikelen niet online, ik  zat een beetje in een blogdipje, geen zin om iets te schrijven, en geen inspiratie. Ook hadden me ouders mijn camera mee met een midweekje weg dus kon ik geen foto’s maken. Heel vervelend, ook vond ik me lay out niet meer mooi en wou ik die gaan veranderen. Ik heb nog steeds een hele eenvoudige lay out maar vind hem nu al een stukje mooier. Gelukkig is de dip alweer snel weg! Ik heb ik weer genoeg inspiratie, ik ga weer druk artikelen vooruit schrijven. Dus dat komt allemaal goed. Ik heb gister outfit’s foto’s gemaakt. Ik droeg een makkelijke outfit maar ik vond het toch wel eventjes leuk om te laten zien. 🙂

Jasje – Vero Moda – Sjaal – pieces – Schoenen – Manfield – Broek – Vero Moda – Shirtje – Vero Moda – Zonnebril – The sting. 
Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Blogdipjes horen er wel een beetje bij ja, maar daarna heb ik altijd des te meer zin en inspiratie! Ik vind je laarsjes echt super. X

  2. Wat een leuk sjaaltje! Erg leuk gecombineerd met je jasje! 🙂 xxx

  3. Super leuke outfit! Dat jasje en bloejse vind ik super mooi!

  4. Ik vind je outfit super leuk, lekker fris voor van de lente!:)

  5. Leuke outfit, ik heb de laatste maand last gehad van een blogdip(je)!

Geef een antwoord

Sluit Menu