Happy easter!

Happy easter!

Het is eerste paasdag! Dat betekent voor mij met het gezin gezellig ontbijten, gezelligheid, en vanmiddag langs opa en oma. Ik heb gewoon een rustig dagje en ik plan ( helaas ) ook weer eventjes tijd maken voor huiswerk. Een klein voordeel, ik heb eindelijk vrijdag vakantie. En elke keer weer ik zeg hetzelfde, ik ben zo erg aan vakantie toe! Nog een periode en dan zit het eerste jaar er alweer op. Pfoeeee, hoe snel!

Maar een fijne pasen! Wat gaan jullie vandaag doen? 🙂

Liefs
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Super leuke paas inspiratie!! Ik volg je nu via bloglovin, zou het leuk vinden als je ook eens een kijkje komt nemen op mijn blog en mij ook volgt xx

  2. Wat een fijne foto's!
    Die pastelkleurige eitjes zijn zo schattig.
    Vandaag chill ik lekker binnen 😉

  3. Jij ook fijne Pasen! En wat een lieve foto's, zeg, dat konijntje <3 . Ik ga vandaag lekker relaxen en een voetbalwedstrijd kijken 🙂 .

    Xjes Femke

  4. Ahhhwww dat konijntje in dat tasje van D&G! Too cute. Fijne pasen!

Geef een antwoord

Sluit Menu