Face of today – Eerste paasdag

Face of today – Eerste paasdag

Heeft iedereen een beetje een leuke pasen? Ik ben gisteren huiswerk wezen maken, want tja deze week is de afsluitweek. Ik had al veel gemaakt maar alles stond op me usb. En ja wat gebeurd er, ik raak hem kwijt! Zo stom haha. 🙁 Maar daarom heb ik het nu zo druk met alles weer te maken, heel gedoe! Ik heb gister wel gezellig pasen gevierd met familie, ik ging eventjes langs opa en oma en ben s’avond filmpje wezen kijken. Ik had ook een soort van lente look gemaakt. Kijken jullie mee?

Dit zijn de producten die ik gebruikte:

Liefs

Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Supermooie look! Vooral het knalkleurtje op je lippen vind ik zeer mooi.

  2. Ziet er erg mooi uit! Die lipstick is echt prachtig! <3
    Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu