Eventjes bijkletsen!

Eventjes bijkletsen!

En eventjes een personal update tussen door. Ik vind het wel eventjes leuk om te kletsen. Dus dit wordt een klets artikeltje. Hoe is het met jullie? Met mij gaat het weer helemaal goed, ik heb periode 3 afgesloten! Dus dat betekent alle werkstukken en dingen ingeleverd, en alle stress is weer helemaal voorbij. Ik ben weer helemaal blij. Ik heb gister een dagje stage gelopen, heerlijk gegeten,  foto’s gemaakt voor mijn blog, en daarna filmpje gekeken. Eventjes weer relaxen, vandaag nog een dagje stage waar ik onwijs zin in heb. Vind me stage zo leuk, en de mensen zijn daar zo lief! Oh en trouwens, ik wordt gebracht met de scooter. Het activiteiten centrum is een halfuur fietsen dus dat schilt weer. S’avond ga ik naar oranje nacht gezellig met vriendinnen en dat is in de stad, en op koningsdag ga ik de stad in, terrasje pakken en wat leuke dingen doen. 🙂 Oja, en ik heb vanmiddag eindelijk VAKANTIE! <3333

Wat gaan jullie doen dit weekend? 🙂

Ik heb trouwens hier me haar een beetje gekruld. Helaas zakte het gauw alweer uit.. 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Veel plezier vanavond! Leuk om de update te lezen! en ik vind het zelf ook altijd zo fijn om het even van mij af te schrijven 🙂

  2. Altijd leuk zo'n kletsartikel! Veel plezier vanavond!

  3. Heel veel plezier vanavond en geniet van je vakantie. Wat een fijn gevoel he als je alles in hebt geleverd!

Geef een antwoord

Sluit Menu