wreck this journal & mess.

wreck this journal & mess.

Doeboeken, ik ben er gek op. Toen ik vorig jaar de wreck this journal zag voorbij komen op blogs, leuk het me een geweldig boek. Ik heb hem gekocht in een boekenwinkel in Gouda. Je kan ze ook op bol.com bestellen. Wreck this journal & Mess zijn twee boeken van dezelfde schrijver: Keri Smith. Hij heeft veel verschillende boeken geschreven, het zijn allemaal doeboeken. Ik ben erg benieuwd ook naar de andere boeken die hij heeft geschreven, wie weet zie je die ook nog wel eens een keer voorbij komen. In de boeken staan allemaal opdrachten wat je moet doen, in het begin was ik best wel preuts daar over,  ik wou het graag netjes doen. Maar dat is het leuke daar aan, je gaat er op een gegeven moment niet meer netjes mee om, je gaat gewoon de opdrachten doen! Zo stond er in de wreck this journal ga met het boek onder de douche, of scheur deze bladzijde in stukken. Ook stond er in Mess: stond er een foto van een shirt, en moest je het shirt vuil maken. Dat soort grappige opdrachten staan erin, ik vind het echt een leuk boek! 

Zijn jullie bekend met deze boeken? 🙂

Liefs
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ik kende deze boeken al, maar heb er zelf geen één. Al vind ik dit er wel echt geniaal uitzien haha!
    liefs x

  2. Ja, ik ken deze boeken en ik wil ze ook hebben 😛 Geweldig zijn ze 🙂

  3. Die rechter kende ik nog niet, ik heb zelf wel een Wreck This Journal! 🙂

  4. Ik kende de rechter nog niet! Wreck this journal is echt super leuk. Leuke review!

    x

  5. Hahaha ik heb zelf ooit Wreck this Jornal aangeschaft maar nooit iets mee gedaan, ik dacht dat het anders was. Wat dat betreft ben ik een type die alles mooi en heel wil houden hahaha.

Geef een antwoord

Sluit Menu