Personal: Stage in het buitenland.

Personal: Stage in het buitenland.

Eventjes een artikeltje over mijn opleiding tussendoor, volgend jaar ga ik drie dagen stage lopen. Dat kan je hier in Nederland doen, maar ook in het buitenland. Ze vertelde dat sommige naar indonesie, canada, zweden en Amerika waren geweest. Hoe tof! Ik zat er dus over na te denken om volgend jaar stage te gaan lopen in Londen. Je bent dan 10 weken weg van thuis, en 10 weken stage aan het lopen in het buitenland. Het lijkt me wel moeilijk om 10 weken van huis weg te zijn, maar het lijkt me zo’n gave ervaring. Binnekort in April is er een informatie avond, dus  daar ga ik zeker eventjes heen.  🙂

Zijn jullie wel eens in het buitenland wezen stage lopen?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Ik zeg doen! Niet over nadenken, genieten en doen. Het is leuk, het is leerzaam en ja 10 weken van huis is wennen, maar nieuwe stappen ondernemen en soms uit je comfortzone gaan, maakt je wel een ervaring rijker! Niet alleen op het gebied van onderwijs, ook voor jezelf als persoon en die heb je dan mooi weer in de pocket 😉

 2. Ik zeg ook doen! Het staat super op je CV en je hebt een geweldige ervaring, hoe tof is het om 10 weken in London te kunnen wonen?! Ik wilde dat ook, maar bij ons kon dat niet.

 3. Ik zou het gewoon doen! Die ervaring pakt niemand je meer af en het staat inderdaad super goed op je CV!

 4. leuk, ik zeg doen! Zelf heb ik ook ooit eens in het buitenland stage gelopen. België wel te verstaan. Niet erg ver weg, haha. Maar ondanks erg leerzaam. Ook ben je weg uit je vertrouwde omgeving waarvan je heel veel leert. Daarnaast is het gewoon een mooie kans eens een andere cultuur te leren kennen en gewoon een hele leuke uitdaging.

 5. Sowieso doen!! Ik heb een halfjaar in Parijs gewoond om Frans te leren, en zo'n ervaring in het buitenland is echt geweldig. Niet over twijfelen dus!! x

 6. Londond is a great choice. 🙂
  Internship at London is a dream come true for many.

  -Ru
  Glitter And Blush
  [If you would like to show support by following each other, let me know? 🙂
  There's a giveaway on my blog, if you would like to join?]

 7. wat tof doen!! sowieso heel gaaf! twee klasgenootjes zitten nu in Barcelona super gaaf!
  liefs x

 8. Gaaaf, doen!! Ik ben al tweemaal drie en vier weken naar Roemenië geweest (stage: zwerfhondenproject). En ik snapte alleen eerste zin niet: 3 dagen stage of bedoel je 3 maanden?

Geef een antwoord

Sluit Menu