Mooie momenten van vorig jaar.

Mooie momenten van vorig jaar.

Vorig jaar was echt een geweldig jaar op het gebied van dromen uitkomen. Ik ben vorig jaar naar vele concerten geweest, beroemdheden ontmoet. En wat echt op mijn dromen lijstje stond. Het begon in Maart. Ik ging voor het eerst naar een concert, van cody simpson! Ik wist nog helemaal niet hoe een concert ging dus ik was helemaal blij dat ik naar cody ging. Zo’n leuke en gezellige dag was dat met Manon.

Toen in April had ik een meet en greet gewonnen met mijn favoriete bandje the united. Ik kreeg een foto, en mocht in de bus. Kortom dreams came true. Ook gebeurde er nog iets in April, ik had geen kaartjes kunnen krijgen voor het one direction concert. Ik zou met twee vriendinnen gaan, en via via hadden hun toch nog allebij een kaartje kunnen krijgen. Ik was de enigste die niet ging en baalde onwijs. Toen er een vriendin van mij zij, ik weet hoe fan jij van ze bent, jij mag met liza naar het one direction concert. Ik heb staan springen in de gang! Ik was zo blij, toen dat moment in mei was kon mijn dag niet meer stuk.

In july ben ik naar schiphol gegaan om te proberen the wanted te ontmoeten, en dat lukte! Daarna zei een meisje die ik ken, wij hebben nog twee kaartjes over voor the qube. Want ze traden namelijk op in de qube bij q music. Toen heb ik ze daar ook nog eens gezien! Het was gewoon zo’n leuke dag, en had zelfs een foto kunnen krijgen met mijn favoriet.

In Oktober ben ik naar het olly murs concert geweest met me zus in de melkweg, het was een hele gezellige sfeer en iedereen stond te genieten van de muziek. Heel leuk! En hij is zo goed live.

In november heb ik the united nog een keer gezien, ze traden op bij een schaatsbaan in den haag, en daar kon je met ze schaatsen. Je stond gewoon heel dichtbij en had hele gesprekken. Ook ging ik die zondag naar meidenmagazine live, en traden ze nog een keer op. Ook was er ruud feltkamp en lennart timmerman er, van razend. Ik stond in het publiek, en als je een knuffeltje vangde won je een M&G. En ik vangde hem!:)

In December ben ik naar londen geweest, en naar een concert van union J. twee jaar geleden volgde ik x factor, en toen zaten hun erbij. Toen ik ze in londen live kon zien was wel heel tof. Er waren zelfs fans uit italie, duitsland, en frankrijk! Van overal en nergens.

Dit waren mijn dromen die zijn uitgekomen, en naar concerten ben geweest. Best wel veel verhalen maar leek me leuk om een keer te delen.  Ik vind het zo leuk om allemaal terug te zien, en dat ik best wel veel geluk had vorig jaar! 😀

Liefs

Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wat gaaf dat je zoveel mensen gezien heb waar je fan van bent:)

  Liefs
  Daniëlle

 2. Super leuk dat je zoveel hebt meegemaakt.
  Leuk detail Teus van The United heeft bij mij op de middelbare school gezeten haha. En we hebben samen aan X Factor meegedaan. haha.
  liefs x

  1. wauw wat leuk! En wat gaaf dat je mee hebt gedaan aan x factor :))

 3. Jeetje, wat gaaf dat je zoveel mensen ontmoet hebt!

 4. wow, klinkt echt als een super jaar. leuk om al die beroemdheden te ontmoeten 🙂

 5. Wauw, wat gaaf dat je hun allemaal ontmoet hebt! 😀 Naar een concert van Cody Simpson en One Direction, jaloers! ^^

  xo Liesbeth

 6. Vet dat jij dat knuffeltje ving, dan heb je echt geluk!!!

Geef een antwoord

Sluit Menu