Mijn favoriete geuren op dit moment.

Mijn favoriete geuren op dit moment.

Vandaag laat ik mijn favoriete geuren zien, ik heb niet zo heel veel geurtjes. Maar ik vind geuren altijd wel erg leuk, ik vraag ook altijd meestal geurtjes voor me verjaardag. Our moment heb ik gehad van me oma voor me verjaardag, en ben er nog steeds zo blij mee. Ik vind dit flesje wel heel mooi, lekker girly. Ik vind lady million ook geweldig ruiken, en die blijft lekker lang zitten. Alleen vind ik het flesje zo lomp. Ik vind het niks haha! Maar het gaat om de geur.  En het geurtje van nina richi. Hmm die ruikt heerlijk zoet. Echt zo’n dreamy geurtje. En dat is echt mijn geur. Ik vind dat flesje wel heel mooi, mooie witte kleur. 

 Wat is jullie favoriete geur op dit moment? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Ik draag momenteel veel een luchtje van Kate Moss, weet even niet hoe die heet.
  Oh wat zou ik graag nog een keer lady million willen!
  liefs x

 2. Ik draag de laatste tijd graag die van DKNY dat groene appeltje

 3. Lady Million heb ik ook! Ontzettend zwaar, maar zó lekker! Ik gebruik 'm echt op speciale gelegenhede. X

 4. Oeh lekkere geuren! Ik draag op dit moment Si van Armani maar ik wil ook nog graag Alien van Thierry Mugler hebben want die vind ik ook super lekker!

 5. The key van Justin Bieber, of Down Town van Calvin Klein. Geweldig vind ik ze!

 6. Nina van Nina Ricci, blijft een heerlijk geurtje na al die jaren! Lady Million vind ik ook heerlijk!

 7. Ik draag op dit moment D&G 3 L'Impératrice, en Bright Crystal van Versace is ook een van mijn favorieten 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu