Just be yourself!

Just be yourself!

Ik ben steeds meer aan het proberen outfit’s aan het maken met een statief, en ja het gaat steeds beter! Ik begin het steeds meer onder de knie te krijgen. Dus dat komt goed uit. Ik heb in de tuin een muurtje uitgezocht en outfit foto’s zelf gemaakt. Ik vind het resultaat zo goed gelukt! Ben weer helemaal blij. Vandaag ga ik iets eerder weg bij stage, dan ga ik langs bij een kinderdagcentrum voor gehandicapten kinderen en wil daar informeren of ze misschien een stageplek hebben alweer voor volgend jaar! Het lijkt me zo leuk om met kinderen te werken, en ja het is alweer bijna weekend!

Fijn weekend iedereen!

Rokje – h&m      Trui  – Vero Moda     Ketting – Primark  Schoenen – Dr Martens     Bandana  – Primark     Zonnebril – C&A
Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂

Deze post heeft 14 reacties

 1. Ideaal dat je gewoon zelf je foto's kan maken! Ik moet altijd iemand vragen! hele mooie foto's zijn het geworden, leuke outfit heb je aan!

 2. Vind het enorm leuk! De hartjes fleuren de outfit helemaal op. Verder zou ik nog voor rode nageltjes en/of handtasje gaan! Knap gedaan. .. inderdaad gwn jezelf zijn!

 3. Leuke outfit, je hebt erg mooie foto's gemaakt. Ik wil dat ook gaan doen outfit foto's maken, maar dan moet ik ook eerst een statief kopen

 4. Ik vind je trui heel leuk! Ik heb zelf wel een statief maar geen afstandsbediening, dat zou ik me dringend ens moeten aanschaffen 🙂

  X Sara

 5. Leuk met die bandana! En de rest van je outfit is ook tof!

 6. Leuk! Staat je goed, die bandana is super leuk 🙂

 7. Mooie outfit! Fijn dat je het werken met een statief onder de knie krijgt 😉
  Xxx Sarah

 8. Het rokje vind ik echt leuk! Heel schattig:)

  ♥♥

Geef een antwoord

Sluit Menu