Een héél blij momentje!

Een héél blij momentje!

Zoals je in de titel heb kunnen lezen, ben ik erg blij. Ja en dan ook echt heel erg blij. Het gaat nu totaal over boybandjes, dus ik hoop dat jullie het leuk vinden. Zoals jullie misschien weten ben ik echt gek op bands, en vind ik het ook leuk om naar concerten te gaan. En ja ik ga in Juni naar het one direction concert in Amsterdam. Ik zag overal tweets voorbij komen dat het voorprogramma werd bekend gemaakt, en ja iedereen hoopte op 5 seconds of summer. Toen bekende hun dat hun een grote verassing hadden voor europa, en dat zouden ze gister avond bekend maken. Iedereen hoopte natuurlijk dat hun het voorprogramma zouden zijn. En ja…. ZE ZIJN HET VOOR PROGRAMMA! Ik vind het echt heel tof, om 2 van mijn favoriete bandjes te kunnen zien. Ik kan echt niet wachten.

Zijn jullie ook zo blij en gaan jullie naar het concert? Of kennen jullie 5 seconds of summer niet?
En oja, wat ik ook wel leuk vind. Als je ook fan bent van 5SOS of One Direction, laat in een reactie achter welke jullie favoriet is. Ben ik wel benieuwd naar. Mijnes zijn Zayn en Luke. 🙂
Liefs
Evelien 

Deze post heeft 9 reacties

 1. Omg ik ben zo'n fan van one direction!!! Ik heb geen kaartjes alleen en die dag erna ben ik nog jarig ook :((( veel plezier;) xxx merel

 2. Heel erg leuk dat je gaat en dat 5SOS er ook zijn! Ik ben niet echt fan van beiden maar mijn zusjes gaan wel naar het concert:)
  liefs!

 3. Wat super leuk! Echt tof dat je naar het concert gaat! 😀
  Xxx Sarah

 4. Ik vind ze allebei wel leuk maar ga niet naar het concert. Baalde wel toen ik hoorde dat 5 Seconds Of Summer het voorprogramma was, maar die kan ik vast nog wel een keer ergens anders zien. Vind het een beetje te duur voor 2 bands die ik "wel leuk" vind haha

 5. Ik ga ook naar het concert, leuk dat 5 seconds of summer het voorprogramma is! (:

 6. Ohw wat vet!! Jij boft zeg. Heel erg gaaf. Ik ben vorig jaar naar Rihanna geweest dat was ook super vet! Ik wens je alvast heel veel plezier! And make pictures!
  X Daniëlle
  vanilles-x.blogspot.nl

Geef een antwoord

Sluit Menu