DIY – Zelf een tanktop maken.

DIY – Zelf een tanktop maken.

En ik heb weer een DIY voor jullie, ik heb zaterdag zelf een tanktop gemaakt, met een print erop. Een vriendin van mij had zelf ook een keer een t shirt bedrukt, dus het leek me leuk om dat een keer te doen. Ik wou graag me eigen bandshirt maken, ik heb gelijk plakpapier gekocht bij de hema, en 2 witte t shirts bij de zeeman voor 2,50. Heel goedkoop! Ik had gelijk de smaak te pakken en heb gelijk twee tops gemaakt. 🙂  Kijk je mee naar hoe ik het heb gemaakt? 

Wat heb je nodig? 
 – Plakpapier – Shirt – Een foto – stoffenschaar  – strijkijzer + strijkplank. 
Hoe maken we het? 

Je zoekt een foto uit die je graag op je shirt wilt hebben, je kan zelf kiezen op die groot of klein moet zijn. Maar groot geeft het leukste effect. Dan stop je het vel van het plakpapier erin, en ga je de foto uitprinten. Zo komt die op het plakpapier. Met tekst moet je erop letten dat die in spiegelbeeld moet. 
Als die uitgeprint is kan je hem netjes uitknippen. 

Als je hem uitgeknipt hebt, leg je je shirt op de strijkplank, en meet je of de foto precies in het midden is. Daara ga je er over heen strijken, vooral veel bij de randjes moet je goed strijken, en zolang mogelijk. Ongeveer een kwartier. Ligt er aan. Ik ging eerst de sticker er een klein beetje vanaf halen, en als die nog niet goed was ging ik verder. Toen die goed was haalde ik hem er voorzichtig van af. En was de sticker erop!

Daarna heb ik de mouwen van het t shirt er af geknipt, zodat je een top krijgt. Daarna heb ik het nog uitgerekt. En tada! Je shirt is klaar! 
Wat vinden jullie van deze DIY? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Echt hele leuke DIY! En ook lekker goedkoop ;). Ik denk dat ik het zelf ga uitproberen!
  Xxx Sarah

 2. Wat een super tof idee! Dit ga ik ook een keer doen ^^

 3. Echt heel leuk gedaan! Vind de print ook leuk die je hebt gekozen.

  x

 4. Tof! Dat ga ik binnekort ook doen!

 5. Supertof idee! Vooral die stickers geven het idee of je een heel nieuw shirt hebt gekocht! Erg leuk!

 6. Mooi!
  Ik heb dit vroeger ook al eens geprobeerd,
  maar die print ging al een beetje stuk na een wasbeurt :s

 7. Leuke DIY! Heel goedkoop en simpel, maar het resultaat is verbluffend 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu