De bloggersbijbel.

De bloggersbijbel.

Ik had afgelopen vorige week  de bloggersbijbel besteld, ik had dit boek al wel eens vaker voorbij zien komen. En werd er onwijs nieuwsgierig door. Dit boek is voor de beginnende blogger, maar ook voor mensen die al wat langer hun blog hebben. Ik kan altijd ideetjes, en nieuwe feitjes gebruiken, dus ik was erg benieuwd. Ten eerste vind ik het heel handig! Maar wat vind ik van dit boek?

Als eerste, ik vind dit boek zo leuk. En staan leuke tips en weetjes in, en ik kon er veel van leren. Hij is makkelijk te lezen en is onderverdeeld in kopjes. Er staan tips in voor foto’s, maar ook over de layout. Het is ook een klein dun boekje, dus ik makkelijk mee te nemen. Ik had hem meegenomen in de trein en is dan erg makkelijk te lezen. Ook vind ik de illustraties zo leuk! 

Dit boekje is heel leuk voor bloggers die nog tips willen, en het leuk vinden om een boek over bloggen te lezen. Als je echt al onwijs goed ben ik bloggen is dit denk niet zo leerzaam is, omdat je dan al heel al alles weet wat hierin staat. 
Hebben jullie ook de bloggersbijbel? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 17 reacties

 1. Lijkt me een leuk boekje om te lezen, vooral omdat ik ook nog maar net ben begonnen 🙂 Liefs, Svenja

 2. Wat leuk! Ik wil hem misschien ook nog gaan bestellen, lijkt me een erg fijn en handig boekje 🙂

 3. Lijkt me een super leuk boekje, maar ik denk dat ik het toch niet ga kopen :p

 4. Precies zoals jij zegt, ik heb hem al een best veel voorbij zien komen en word er onwijs nieuwsgierig van! Het boekje ziet er heel leuk uit, lijkt me handig om te hebben maar aangezien ik al best lang blog en er wel aardig wat vanaf weet, twijfel ik of ik er wat aan zal hebben..

  liefs Mireille
  dresslikemi.com

 5. Ik wil hem zoooo graag! Maar ik heb een no-buy maand… Ik ga hem zeker nog een keertje bestellen 😉

 6. Wat een leuk boekje! Ik wil hem ook graag hebben hij lijkt me erg leuk! 🙂
  Xxx Sarah

 7. Hij lijkt me echt super leuk en handig!
  Hij ziet erg ook erg schattig uit.
  Misschien bestel ik hem ook wel.

 8. ik denk dat ik deze ga kopen, het lijkt me gewoon zo handig 🙂

 9. Lijkt me een super leuk boekje! Ik als beginnende blogger kan ook wel wat tips gebruiken! 🙂 Liefs

 10. Ik heb 'm gekocht en weer geretourneerd. Ondanks dat ik nog niet zo lang blog wist ik al 99% van de dingen en je kunt alles ook gratis vinden op de site lisanneleeft.nl. Zij heeft een 20-delige serie met blogtips.

 11. Hmm ik twijfelde nog maar nu ik dit hierboven lees van Stephanie weet ik eigenlijk wel genoeg en ga ik hem niet bestellen, voor mij was ook de vraag van leer ik hier nu echt van ofniet.

 12. Ik heb hem ook gezien ja! Lijkt me een heel leuk boekje om te lezen maar ik vind hem wel een beetje prijzig 🙁

Geef een antwoord

Sluit Menu