Review: NYC lakje + personal update!

Review: NYC lakje + personal update!

Vandaag heb ik weer een review voor jullie, maar ook eventjes een personal update tussendoor. Mijn zus is jarig vandaag!! Ze is aan het sparen voor haar blond amsterdam servies van delfst blauw, zo leuk. Dus ik heb wat leuke kadootjes! En ik heb vandaag alleen nog stage en dan heb ik echt weekend, heb periode 2 afgesloten, alles ingelever. En voila, alle stress is weg. Dit weekend hoef ik niet te werken, en kan ik gewoon alleen maar leuke dingen doen. Dus kan eindelijk weer artikels vooruit schrijven.

Maar nu over op de review! Ik ben eventjes bij de kruitvat geweest. En toen ik dit mooie lakje zag van NYC was ik gelijk nieuwsgierig. Ik koop eigenlijk nooit lakjes van dit merk, ik zag dit merk vaak voorbij komen en had eigenlijk nooit iets ervan gekocht, behalve een lipstick. Ik vond de kleur ook heel mooi voor de winter. Kijk je mee?

Zoals je misschien al las, ik vind de kleur geweldig. Ik wou al zo graag zo’n donker rode kleur. Deze is 2,99 erg budget.

Hij beweerd dat die binnen een minuut droogt, maar dat klopt niet. Ik moest wel ietsje langer wachten, maar alsnog droogt die snel. Alleen moest ik wel oppassen dat er geen haaltje in kwam, en daar ging me mooie gelakte nagel. Ik ben nog steeds geen kei met nagels lakken, en schiet altijd uit. Ik vond het kwastje ook heel fijn en was breed genoeg. Hij bleef ook bij mij 5 dagen goed zitten, daarna heb ik hem eraf gehaald. Wow 5 dagen! Super goed voor zo’n budget lakje.  Ook is de kleur erg mooi op je nagels, ik vind dit zeker een aanrader. 
Wat vinden jullie van dit lakje? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

 1. Ziet er leuk uit!! Ik heb zelf ook nog nooit een nagellakje van nyc geprobeerd

 2. Mooi kleurtje!
  Ik wilde even zeggen dat de naam van mijn blog veranderd is. Als je op mijn naam klikt, zie je dat vanzelf;)

  x

 3. Oh wauw, heel mooi kleurtje!
  Lekker donker, maar toch niet té

  Liefs, Liese

Geef een antwoord

Sluit Menu