Picture diary – Week 7

Picture diary – Week 7

En dit is alweer de tweede picture diary, week 7! Dit was een leuke week, maar ook een wat mindere. Ik zal beginnen met de leuke dingen. Ik heb goeie cijfers terug gekregen, van een communicatie examen, wat onwijs en echt onwijs moeilijk was. Vond ik in ieder geval, had ik een 6,3 voor! Ik had echt een onwijs laag cijfer gehaald. En voor me ziektebeelden toets, die wel goed ging had ik een voldoende gehaald. Het is wel vervelend dat ze op mijn school niet met cijfers werken, maar ik ben blij met die cijfers! Ook heb ik vakantie! Eindelijk. Dingen doen wat ik leuk vind. 🙂 En ben deze week begonnen met me tweede dag stage erbij, ik loop nu de donderdag en vrijdag stage bij een activiteiten centrum van Gemiva in Stolwijk. Ik heb weer veel geleerd die twee dagen, heb zelfs gesnoezeld met de clienten. Er was een heel waterbed, heerlijk! En nu het wat mindere nieuws, ik moest gister werken bij de hema, ik had er helemaal zin in omdat ik dan weer me vriendinnen zag. Ik had middag pauze, en opeens werd ik door me baas geroepen of ik mee wou naar kantoor. Ik had al het gevoel dat er iets niet goed zat, en ik wist dat in een van deze weken me contract werd verlengt of niet, toen kreeg ik te horen dat over 2 weken al me laatste werkdag is… Ze legde uit dat ik anders een vast contract moest krijgen, en ze dat niet geven, omdat ik alleen zaterdag beschikbaar ben. Heel begrijpelijk, maar ik vind het erg jammer! Ook op die dag moet een vriendin van mij ook weg. Erg jammer! Ohhh jullie zullen vast wel gapen na dit te lange verhaal haha!

Yeeeey! Manon had een kauwgom pakje met George Shelley erop, die moest natuurlijk op de foto. 

Outfit foto’s wezen maken met Manon, die komt binnekort op me blog! 🙂

Druk weer wezen knippen en plakken voor me inspiratieboek. 

En toen keek ik maandag op me mobiel, en volgde Josh van Union J mij plotseling! Zo bizar maar snap nog steeds niet hoe, zo leuk!! <3

Me trein reed niet, maar ik vond deze zonsopgang wel erg mooi. 

Het regende en waaide zo hard, toen ik moest wachten op het station in Alphen, mweh. 

Mijn valentijnsdag outfit! 

En toen kwam ik Leonie tegen op station, en gooide ik me sleutels in de lucht. Het was de bedoeling dat ik ze weer ging vangen, maar het kwam op een afdakje terecht, gelukkig heb ik ze weer door ze er met de bezem af te halen! Hahaha, wat een gedoe. 🙂

Gezellig thee drinken met Manon bij het vaantje. 

& Manon. 🙂

Outfit foto’s maken! 
En dit was alweer mijn week, sorry voor het lange verhaal. Maar ik moest het eventjes aan jullie vertellen. 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat jammer van je werk. Hopelijk vind je snel een ander baantje dat je leuk vind. Verder heb je een leuke week gehad. Mooie outfit foto`s! X

Geef een reactie

Sluit Menu