Life is too short to wear boring clothes.

Life is too short to wear boring clothes.

Het is vakantie, héhé. Eindelijk, wat was ik daar aan toe! Een weekje alleen maar leuke dingen doen. Gister had ik met Manon afgesproken en gingen we foto’s maken in een heel groot park hier vlakbij, en gingen we ook nog eventjes thee gedronken bij het vaantje, heel gezellig! En natuurlijk gingen we ook outfit foto’s maken, en ohja! Binnekort als ik me salaris heb ga ik een standaard kopen voor me camera, zodat ik zelf outfit foto’s kan gaan maken. 🙂 Ohja, en ik ga zometeen gezellig lunchen bij de bagel in Gouda, is een heel leuk tentje ga ik foto’s van maken.

Jurkje – Monki
Spijkerjasje – H&M
Tas – Primark
Schoenen – Dr martens
Ketting – Primark 

Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂

Liefs

Evelien

Deze post heeft 16 reacties

  1. Wat een superschattig jurkje! Het staat je onwijs leuk ^^

  2. Heeyyyy,
    Je was heel benieuwd naar mijn nieuwe blognaam en die heb ik nu: Future Dreamz.
    Als je me weer wilt volgen op bloglovin moet je dat nu via mijn nieuwe URL doen! Want ik ben al mijn volgers kwijt, en jij was éen van de trouwe volgers!
    xxx

  3. Erg leuke outfit! Ook hele mooie foto's. Ik heb een mini standaard, maar daar heb ik niet altijd evenveel aan, maar het is tenminste iets 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu