Etalages in londen + 140 volgers gehaald!

Etalages in londen + 140 volgers gehaald!

Ik ben in de kerstvakantie geweest naar Londen zoals jullie misschien wel weten, ik heb daar ook foto’s van gemaakt. In Londen waren de etalages zó mooi. Ze waren echt heel opvallend, en ja ik stopte zelfs om de etalage te bekijken.  Ze zijn echt in de winter sfeer, en vind het zo leuk gemaakt! Ik vind het erg tof hoe ze het bedenken, en hoe ze het maken! Ik heb eigenlijk nog nooit deze foto’s in een artikel geplaatst, dus vandaar. En trouwens, ik heb de 140 volgers gehaald! Wow, dankjewel allemaal <3

Zijn jullie ook wel eens geweest in londen geweest, en letten jullie daar ook altijd op de etalages? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Ziet er heel leuk uit, wat leuk dat je er foto's van hebt gemaakt :)! Gefeliciteerd met de 140 volgers. Liefs, Luna

  2. Wat ziet dat er leuk uit! Gefeliciteerd met je 140 volgers!
    X Lydia

  3. Wanneer ik in London ben verbaas ik me altijd over de creativiteit, wie bedenkt nou zo een mooie etalages: ze hebben wel hele goeie visual merchandisers haha. XO

  4. Leuke foto's heb je gemaakt, en gefeliciteerd met 140 volgers 🙂

  5. Wat een leuke etalages! & proficiat met 140 volgers!!

Geef een antwoord

Sluit Menu