Disney tag!

Disney tag!

De disneytag, ik zag ze zo vaak voorbij komen. Ik vond het zo leuk om te lezen, en ja ik ben gek op disney. Ik kan geen genoeg krijgen van de disney films, dat ik deze tag ook wel moest doen. Kijk je mee naar mijn antwoorden?

                                         Wat is je favoriete disney film? 

Ohhh wat moeilijk om te kiezen, als ik moet kijken wat vroeger mijn favoriete disney film was waren dat de reddertjes, die twee muisjes vond ik altijd helemaal leuk. En moest er altijd erg om lachen, als ik het nu terug kijk ook! En tarzan, geweldig! En de ouderwetse donald duck filmpjes blijven ook toch wel mijn favoriet. 

                                          Welke prins zou je willen zijn? 

Ik zou wel Eric van ariel willen zijn, ik vond die film altijd zo leuk. En was vroeger altijd een beetje jaloers op ariel.

                                           Welke prinses zou je willen zijn? 


Sneeuwwitje, het lijkt me geweldig om in het huisje te leven met alle kabouters en alle diertjes. En dat je word wakker gekust door een prins. of wendy van peter pan, het lijkt me zo leuk om met peter pan te vliegen haha.

                                            Op welk karakter lijk je het meest? 


Ik  heb op internet gezocht naar een test die je kon doen, en die vond ik op girlscene, super leuk! Ik lijk het meest op sneeuwwitje. 🙂

                                                   Wat is je favoriete liedje? 

Let it go, van de film frozen. Ik vind het orgineel ook onwijs mooi, maar hoe Demi Lovato hem heeft gezongen vind ik ook geweldig. Zo mooi.


Wat is je favoriete disney park? 
Ik ben nog nooit in een disney park geweest helaas, het liefst zou ik naar disneyland gaan! Ik hoor daar altijd zulke geweldige verhalen over, en het lijkt me gewoon heel leuk. 

                                     Welke van de orginele figuren is je favoriet?

Donald duck! Dat zeker weten, toen ik klein was heb ik zo onwijs lang een abbo gehad op de donald duck, en ik vind donald duck gewoon heel leuk en cute.

Ik vond het echt een onwijs leuke tag, gaan jullie hem over nemen? 🙂

Liefs

Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Super leuk! Ik vond peter pan ook altijd super leuk haha!

  2. Leuke tag! Ik zag hem al bij veel bloggers maar bij jou is die ook leuk! Dat liedje is trouwens heel mooi!

Geef een antwoord

Sluit Menu