Wie ben ik nou eigenlijk?

Wie ben ik nou eigenlijk?

Jullie zien wel elke dag artikelen van mij voorbij komen, maar wie ben ik nou eigenlijk? En wie zit er achter a piece of fashion and beauty? Ik ga gewoon uitgebreid over mij vertellen in deze post. Wie ik nou eigenlijk precies ben. En stel jezelf ook maar voor in een reactie, lijkt me leuk om te lezen wie mijn volgers nou precies zijn! (:

Wie ben ik? 

Ik ben Evelien Slingerland, ik ben 17 jaar. En ik woon in Gouda. Ik zit op school in Alphen, het ID college. Ik volg de opleiding maatschappelijke zorg. Ik zat eerst te twijfelen tussen een creatieve opleiding, of toch een in de zorg kant. Toen heb ik gekozen de zorgkant, want het leek me ook erg leuk om activiteiten begeleider te worden. En zo toch met mensen bezig te zijn, en ook nog eens creatief bezig te zijn. Ik loop nu stage bij Gemiva, bij de groep meervoudig complex gehandicapt. Die mensen zijn geestelijk en lichamelijk beperkt, deze mensen maak je echt blij met de kleinste dingetjes. Ik vind de doelgroep ouderen ook erg leuk, maar ik ben nu gaan stage lopen bij de gehandicapten omdat ik nog helemaal geen ervaring had met deze doelgroep. Maar het is echt zo leuk, ik zit daar helemaal op mijn plaats. Ik heb ook genoeg hobby’s, ik blog erg graag, bezig zijn met muziek en mode zijn ook wel een van de dingen wat ik erg leuk vind. Ik vind het ook geweldig om creatief bezig te zijn, en te fotograferen. Ik ben ook dol op naar concerten gaan, zoals jullie misschien wel gemerkt hebben en weleens over gelezen hebben. Ik ben gek op boybands, en op Demi Lovato.

Maar wie zijn jullie? Laat een reactie achter en stel je voor, zo uitgebreid als je wilt. Ik ga het allemaal lezen omdat ik dat wel erg leuk vind om te zien wie er achter die gene zijn blog zit. 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

 1. Wat leuk dit!! Ik ben merel ik zit in de brugklas in een havo vwo klas mijn hobby's zijn. Paardrijden ik heb ook 5 verzorgpony's later wil ik dierenarts worden
  Xxx

 2. Echt leuk dat je dit zo verteld! Ik ben Lonneke en ik zit in 4 Havo. Ik blog graag (op mijn eigen blog haha) en ik korfbal één keer per week met nog een wedstrijd op zaterdag. Wat ik later wil worden weet ik nog niet. Nou ja, ik weet al wel wat ik níet wil. Liefs!

 3. Very beautiful 🙂 Amazing photo 😉

 4. Wat leuk om je wat beter te leren kennen. Ik ben Laura, woon in België en ben 19. Ik studeer verder voor sociaal werk, maar twijfel nog wat of het echt wel iets voor mij is. Hierdoor weet ik ook totaal nog niet wat ik later wil worden. Ik denk dat alles wel op zijn plek zal vallen met de tijd. Liefs

 5. Wat leuk!
  Ik ben Anouk, ik woon in heel vlak bij jou (15km). Ik zit in 3vwo. Hobby's: muziek(maken/luisteren), fotografie, dansen, paardrijden, tekenen.
  Ik wil later iets in de mode of in de techniek(hihi) gaan doen of businessmanagement . Mode is wel echt een groot deel van mijn leven. Veel liefs x

Geef een reactie

Sluit Menu