Union J concert, 23 December. Dag 2 van London. + Happy new year!

Union J concert, 23 December. Dag 2 van London. + Happy new year!

Ten eerste, wil ik iedereen een gelukkig nieuw jaar wensen! Ik heb een hele gezellige avond gehad. En heb wat mooi vuurwerk gezien, ik koop zelf nooit vuurwerk, ik hou er totaal niet van en vind het zelfs eng om zelf af te steken haha. We hadden wel grote sterretjes en romeinse kaarsen en die vind ik opzich wel leuk! (: Maar nu over op het artikel:

Concerten, ik ben er dol op. Ik doe dan ook alles om naar een concert te kunnen van mijn favoriete artiest of band, dagen werken, en al het geld bij elkaar sparen. En dat moment dat je naar binnen mag, en ze op het podium komen. Geen woorden kunnen beschrijven hoe blij ik me dan voel. Ik ben vorige week maandag naar een concert geweest van Union J. Ik heb vorig jaar sinds september x factor gevolgt, en daar zaten hun tussen. Zoiezo heb ik echt een zwak voor boybands, en toen ik hun zag was ik gelijk verliefd. Na een jaar heb ik ze eindelijk gezien! Ik ben helemaal naar Engeland afgereist, niet alleen voor hun hoor, ik heb er ook flink geshopt. Wat je er wel niet allemaal voor over hebt om ze te zien. Ik ben die dag met de trein naar hammersmith gegaan, en toen zijn we naar Hammersmith Apollo gelopen. Dat was de plek waar het concert werd gehouden. Wat erg makkelijk te vinden was! Toen na 2 uur in de miezer regen gewacht te hebben gingen we eventjes naar de starbucks geweest, en heb ik een gingerbread latte gedronken, jum! Daarna moesten we nog een uur wachten in de regen. We dachten dat we om half 1 naar binnen mochten, maar mocht pas om half 2. Oeps, maar na lang wachten mochten we eindelijk naar binnen. En wat was het het moeite waard!

Wij hadden ook een spandoek gemaakt, en ze zeiden dat Londen de mooiste spandoeken had. Oh yeah!

Hier in de foto erboven, lieten ze de auditie zien voor de x factor, en vertelde ze hoe dankbaar en blij ze waren dat ze zo ver zijn gekomen, en hoe bekend ze nu zijn! <3
Gaan jullie vaak naar concerten? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Leuk om te lezen, zo te zien had je het prima naar je zin en supertof dat je er meteen een uitje van hebt gemaakt in Londen! Ik ben op mijn eerste opleiding vaak naar concerten geweest samen met een vriendin, ik ben onder andere naar Fall Out Boy geweest en dat soort rockbandjes en naar Metro Station, dat was mijn allereerste concert haha! En ik ben ook nog naar McFly 2 keer geweest, die was ook heel leuk! Superlief je comment dat je elke dag mijn posts met plezier leest! Waardeer ik echt heel erg!
    liefs

  2. Wat een leuke post! Super cool dat je hun hebt gezien! Zelf zou ik graag naar one direction willen!! Gelukkig nieuwjaar!!
    Xxx

  3. toen ik in London was zag ik het X Factor optreden van Union J haha! we keken eigenlijk alleen voor Gary Barlow maar dit was ook wel leuk. echt tof dat je naar een concert van ze geweest bent

  4. wat ontzettend gaafr dat je helemaal naar Londen bent gegaan.! gelukkig nieuwjaar xx

Geef een reactie

Sluit Menu