Personal update: goeie voornemen, hardlopen!

Personal update: goeie voornemen, hardlopen!

Hoi lieve volgers!

Vandaag heb ik een personal update voor jullie, ik heb op mijn lijstje van goeie voornemens hard lopen neergezet. Meestal maak ik goeie voornemens, en dan doe ik er niks mee.  Maar dit jaar wel, ik wil graag wat extra’s doen, en opletten op me eten. Ik ga hardlopen, 2 avonden in de week, ik heb al goeie hardloop schoenen, en die lopen héérlijk. Ik vind ze erg fijn, ook kan mijn hond Noah mee rennen, ze heeft altijd een lampje om en dan kan je der zo vinden in het donker. Maar ik ga dus 2 keer per week hardlopen, let’s go! Donderdag avond ben ik begonnen en ik wil me conditie weer goed opbouwen. Als jullie al een tijd hardlopen, en er tips voor hebben. Laat het me weten in een reactie. 🙂
Wat is jullie goeie voornemen? En maken jullie hem waar? 

Liefs

Evelien

Deze post heeft 18 reacties

 1. Ik wil ook eraan beginnen maar om alleen te gaan 's avonds vind ik eng, dus heb ik besloten dat ik het alleen maar overdag ga doen. Maar ik ben er nog steeds niet aan begonnen. 🙁

 2. Ik heb heel lang hardgelopen, en ik moet zeggen dat ik nu vrij weinig doe.. Ik voetbal dus ik train al 2 keer in de week. Maar ik zou het opbouwen, en misschien kun je het hardloopprogramma van Evi gebruiken? 🙂 x

 3. Ik vind hardlopen ook altijd erg lekker. Maar ik begin weer als het weer wat mooier weer word haha. Mooie schoenen zijn dat ook, de kleur!

 4. Ik ga ook beginnen met hardlopen binnenkort! Moet nog even schoenen kopen, haha.. jouwe zijn in ieder geval heel leuk!

  liefs,
  Feke

 5. Goed hoor dat je dat gaat doen! Ik kan het denk ik zelf niet haha. Na ja, ik kan het natuurlijk wel. Maar ik ben zo snel een koukleum. Of dan zit ik weer lekker binnen en dan komt er niet zo veel van terecht. Ik heb zelf het voornemen om naar India te gaan. Die had ik al sinds 2012 en sinds die tijd heb ik er alles aan gedaan om dat voor elkaar te krijgen. Nu ben ik er bijna! Alleen nog de vaccinaties (waar ik doodsbang voor ben en vrijdag krijg) en hopen dat ik vrij krijg van mijn baan. Maar succes met jouw voornemen, ik hoop dat het je gaat lukken <3! xxx Rachelle!

  1. wat een tof voornemen! Inderdaad, de vaccinaties zou ik ook niks vinden blehhh haha! Maar ik hoop voor je dat je vrij krijgt van je baan. Heel gaaf dat je naar india gaat!!

 6. Goed voornemen! &Wat heb je een leuke blog. Ik volg je vanaf nu via bloglovin. 🙂

 7. hardlopen staat bij mij ook bovenaan mijn lijst!

 8. Super voornemen! Ik had het ook al een hele tijd op mijn lijstje staan (lees een paar jaar) en ik ben vandaag eindelijk begonnen met een workout via youtube! Ik heb geen tijd om naar de sportschool te gaan dus doe ik het thuis via de tv via youtube en het werkt! Ik was uitgeput maar voldaan! Zo kan ik het ook makkelijk volhouden!

 9. Goed voornemen! Ik wil ook vaak gaan hardlopen en hou het dan een maandje ofzo goed vol, en dan wordt het langzaam minder tot helemaal niet meer. Ik hoop dat jij het wel volhoudt 😉 Succes in ieder geval en leuke schoenen! X

 10. Wat goed van je :D, ik hou helaas niet zo van sporten ben best lui op dat gebied 😛

 11. Veel succes! En mooie schoenen! Als tip heb ik gewoon om niet te stoppen tijdens het lopen, desnoods ren je wat trager maar niet stoppen 🙂 en ik weet niet of dit van belang is, maar ik zeg het gewoon, 's ochtends verbrand je het meeste calorieen 🙂

 12. Ik doe zelf niet aan goede voornemens, want waarom zou je wachten tot een nieuw jaar om jezelf je te verbeteren? Maar goed, ga ervoor dit nu vol te houden!
  Wat ik wel dit jaar wil doen is de film challenge (100 films kijken) en dat gaat tot nu toe prima! Het is 12 januari en ik heb dit jaar al 14 films gezien, hihi.

 13. Wat een goed voornemen! Zou ik eigenlijk ook moeten doen ;p. Ik wil ook graag meer gaan hardlopen maar ik heb er niet echt de tijd voor helaas… Een ander voornemen van mij is dat ik meer wil gaan doen met mijn blog! Ik wil het mooier en beter maken. 🙂
  xxx Sarah
  ps. I LOVVEEE THOSE SHOEESS

 14. Goed voornemen en wat fijn dat je hondje ook mee kan. Mijn goed voornemen; meer bewegen daarom niet persé lopen ofzo maar gewoon wat meer de fiets nemen ipv de auto, mijn hond meer uitlaten 's avonds,..

 15. Goed bezig!! Leuk dat je hond mee kan! Wat voor hond heb je?
  Xxx

  1. aw dankjewel! Ik heb een boxer. Trouwens als ik op je profiel wil klikken opent die hem niet, wat is de link van je blog? (:

Geef een reactie

Sluit Menu