New in: Dr martens. Zal ik ze nemen?

New in: Dr martens. Zal ik ze nemen?

Hoi iedereen!

Mijn schoenen waren helemaal kapot gegaan in Londen, en heel de zool was er vanaf. Terwijl ik die maar 2 maandjes nog had. Ik moest toen opzoek naar nieuwe schoenen, en ik wou al heel lang dr martens. Mijn moeder had ze in de sale besteld, en ik heb ze gepast. En zitten helemaal goed. Alleen twijfel ik of ik ze moet nemen, helpen jullie mee, en laat vooral jullie mening horen! 🙂


  Toen ik ze uit de doos had gehaald, vond ik ze er best ‘lomp’ uit zien, maar toen ik ze aanhad viel het zo mee! Ik vind ze erg leuk staan als je ze aan hebt, daarom twijfelde ik erg.

Ik heb ook gekeken hoe die bij een outfit staat, maar dat vond ik wel heel leuk staan. Dat vind ik belangrijk, dat ze goed overal bijpassen.  Hier is een foto met de outfit erbij. 

Wat vinden jullie ervan, zal ik ze houden? Ik vind ze toch wel heel leuk! 🙂
                                                                Liefs
                                                              Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ik vind ze wel leuk! Waarom zou je ze wegdoen? En als je ze toch wel leuk vind zou ik ze zéker houden, wie weet vind je ze later nóg leuker!

Geef een antwoord

Sluit Menu