Mijn favoriete truien.

Mijn favoriete truien.

Hoi meiden!

Ze zeggen dat het weer koud gaat worden en dat vind ik eigenlijk best wel leuk! Het mag van mij wel echt winter worden. Ik heb al me warme wintertruien uit de kast gehaald. Ik vind truien zo fijn, lekker comfy en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb mijn favoriete truien op een stapel gelegd. De bovenste trui is heerlijk oversized en is van de h&m, ik heb hem vorig jaar gekocht en nu is die weer in de winkel! De tweede licht grijze trui is van de vero moda, en is wat minder oversized, maar staat heel leuk met een sjaal. De derde trui is van de primark, en is met hartjes. Ik ben daar zo blij mee! Hij is zo makkelijk te combineren. En me laatste favoriete trui van de winter is de blauwe trui van de vero moda,  hij heeft achterop een rits wat het heel leuk maakt. En hij zit gewoon heerlijk. 

En mijn lieve katje die op me bed lag te slapen, zo lief! <3
Zijn jullie ook zo gek op truien? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Heel mooi truien! Wat schattig dat je kat daar zo lief ligt te slapen 🙂 x

  2. Ze lijken me echt lekker zitten! ik ben ook dol op mijn warme truien, maar ik vind de zomer altijd leuker qua kleding:)

  3. Truien zijn zo fijn! Ik ben echt pas dit jaar op truienjacht geweest. Het mag inderdaad wel weer kouder worden! 😉
    Mooie foto's, wat lief je katje 🙂

  4. Leuk artikel! Ik hou ook heel erg van truien omdat ze zo lekker comfi zijn

Geef een antwoord

Sluit Menu