Mijn favoriete films. #1

Mijn favoriete films. #1

Vandaag heb ik een artikel voor jullie over mijn favoriete films, ik ben gek op films en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb ook zoveel films in mijn kast staan, dus ik dacht laat ik een artikel schrijven over mijn favoriete films, ik heb de films uitgekozen:  dear john, wild child, voor ik doodga, en confessions of a shopaholic. Ik kijk de laatste tijd zoveel films, en ik zie zoveel leuke films voorbij komen. Dus het leek me leuker om dit vaker te doen, ik zat te denken aan een keer per maand, goed idee?

Dear john: 
Daar speelt Channing Tatum in, zwijmel zwijmel.  Maar het gaat over een jonge soldaat John, hij is met verlof en wordt verliefd op Savannah ( Amanda seyfried ). De twee beleven een mooie tijd en wanneer John weer op uitzending gestuurd wordt, beloven ze elkaar brieven te schrijven om hun liefde levend te houden.


Confessions of a shopaholic: 
Gaat over Becky Bloomhood, ze is gek op shoppen. Ze heeft een creditcard en geeft veel te veel geld uit. Soms iets teveel. De rekeningen stapelen zich uit, maar ze moet toch aan geld komen. Ze gaat opzoek naar een nieuwe baan en komt te werken bij een geld tijdschrift. Daar raakt ze verliefd op haar baas.
Wild child:
Poppy is een tiener die niets anders doet dan feestjes en haar eigen zin doordrammen. Na meerdere waarschuwingen is haar vader haar gedrag zat en stuurt haar naar een kostschool in Engeland. Poppy vind het daar verschrikkelijk. Ze kan zich moeilijk aanpassen aan de strenge regels, en maakt moeilijk vrienden. Later krijgt ze vrienden en met hen verzint Poppy een plan om geschorst te worden. Ze verzinnen dat ze een relatie moet krijgen met Freddie, de zoon van de directrice. Relaties zijn namelijk verboden. Helaas wordt ze echt verliefd op hem en twijfelt ze of ze nog geschorst wil worden. 
Voor ik doodga: 
Naar het boek van Jenny Downham. Voor ik doodga beschrijft het leven van de zeventien jarige Tessa. Ze is ongeneeslijk ziek, dus geniet ze liever van ieder moment dat ze nog heeft. Tessa heeft een lijst met dingen die ze graag nog wilt doen. Een hele nacht feesten, een joint roken, iets stelen, seks hebben. Terwijl haar ouders en broertje op hun eigen manier proberen te accepteren dat ze hun dochter en zusje gaan verliezen, ontdekt Tessa met haar beste vriendin Zoey de wereld. Verliefd worden op buurjongen Adam staat niet op haar lijst, maar is al snel de meest bijzondere ervaring die ze zich kan wensen. 

Welke film lijkt jullie het leukst? En wat is jullie favoriete film? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Het zijn inderdaad leuke films! ik heb ze allemaal gezien, behalve dear John. xoxo

 2. Voor ik doodga heb ik laatst toevallig gezien, zoo zielig vond ik die!
  Wat heb je trouwens een geweldig jurkje aan op de header haha 🙂

  liefs,
  Femke

 3. Voor ik doodga had ik me hand maat toch niet gekozen…. Heb spijt.
  Xxx

 4. Leuke films! Ik heb ze allemaal gezien, vooral Dear John vind ik leuk!

 5. Jaa leuke films! Voor ik doodga wil ik echt heel graag nog zien, het boek wil ik ook nog lezen, Het liedje wat Ellie Goulding voor die film had geschreven, 'I Know You Care' was ook een tijdje mijn lievelingsliedje :))
  x

Geef een antwoord

Sluit Menu