Filmpje: Cupcakes bakken!

Hoi iedereen!

Dit is alweer me tweede filmpje, ik heb zaterdag cupcakes gebakken. Mijn beste vriendinnen kwamen langs en ik wou wat lekkers maken als verrassing. Ik kwam uit me werk en heb wat bak spulletjes gekocht bij de hema. En ben aan de slag gegaan! Ik heb gefilmd wat ik allemaal heb gedaan, leek me leuker als in foto’s! ( zoals ik meestal deed ). Ik kon met dit filmpje goed oefenen met knippen, plakken en muziek er onder te zetten. Zodat ik dat een beetje onder de knie krijg! Veel kijk plezier! 🙂

Als jullie nog ideetjes hebben voor filmpjes, laat het me weten!

Klik hier als je hem niet kan openen. 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Super leuke video ik ben je grootste fan ³

  2. Echt super leuk filmpje!! Keep blogging xxx
    Xxx Sarah

Geef een reactie

Sluit Menu