Shoplog londen!

Shoplog londen!

Vandaag heb ik een shoplog van jullie, ik heb veel reacties gehad dat iedereen er erg benieuwd naar was. Maar hier is die dan. Ik heb vooral  geshopt in oxford street, maar ik vond het een beetje tegenvallen. Ik was ook naar de forever 21 geweest en daar hoorde ik altijd zoveel verhalen over, maar toen ik daar binnen kwam dacht ik echt, is dit het? Ik ben wel erg geslaagd bij de primark! De primark daar in Londen is echt geweldig, en je kan der uren rondlopen. Als jullie graag een post willen over de primark in londen laat het me weten! Maar daar heb ik dus veel gekocht. Kijken jullie mee? 🙂

Ten eerste canvas bags, ik ben er dol op en ik heb er thuis 3. Ik gebruik ze heel vaak voor school en als ik naar de stad ga. Ik kwam deze tegen en ze hadden er een hele boel. Deze 3 vond ik toch wel het leukst, de eerste is met een kaart van londen, en met allemaal tekeningetjes erop. De tweede is eentje met een kat erop, en de derde met een tekst:  wake me up for the weekend. 

Hier zie je ze van dichtbij, leuk zijn ze he? Deze waren 1,50 pond. 

Dan heb ik ook nog dit shirt gekocht, die was 7 pond. 

Bij de primark hebben ze de leukste pyama’s, en toen ik deze tegenkwam kon ik hem niet laten liggen, ik vond de print zo cute. Het topje was 3 pond, en de broek 5 pond. 

Dan heb ik ook nog bij een boek winkel het boek van Demi Lovato gekocht, ik was er erg benieuwd naar en toen ik deze zag nam ik hem gelijk mee. 🙂 Hier komt nog een uitgebreide review over. 

Ook hadden ze een winkel en die was zo groot, overal waren cd’s en dvd’s. Ik ben dol op cd’s kopen en ik vond het zo tof dat er zo’n grote winkel was! Ik heb daar 2 cd’s gekocht, eentje van union J , en eentje van one direction. Die stonden nog op me wishlist. Die van Union J was 6 pond, en de cd van one direction was 10 pond. 

En deze snoepjes vond ik te cute, ik moest ze wel meenemen. Ik vind het eigenlijk zonde om ze op te eten hihi. 

En dit lange roze vest is me laatste aankoopje, ik vind dit vest zo mooi. Ik ben dol op deze kleur, en  hij staat erg leuk bij het shirtje wat ik ook heb gekocht. Ook heb ik een katten jurkje van de h&m en staat die ook heel mooi bij. Een goeie aankoop!
Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? (:

Liefs
Evelien


Deze post heeft 9 reacties

  1. Leuke aankoopjes! Ik vind je lange roze vest heel mooi. Het lijkt me echt super om te winkelen in Londen. Misschien iets voor 2014 🙂

  2. Heel mooie aankopen, vooral die kattenitems vind ik super 🙂
    x

  3. Wat een leuke spullen vooral die van one direction!! Zou zelf ook graag naar Londen gaan!! Xxx

  4. Wat een leuke aankoopjes zeg! Ik kan niet wachten tot mijn volgende tripje naar Londen 😉

    X

  5. Leuke aankoopjes! Vooral die lange roze vest vind ik heel mooi. x

  6. Wat een leuke aankoopjes! Vooral het laatste vest is echt mijn ding 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu