Personal update: MORGEN VERTREK IK NAAR LONDEN!

Personal update: MORGEN VERTREK IK NAAR LONDEN!

Zoals je misschien in de titel hebt gelezen…. MORGEN VERTREK IK NAAR LONDEN! Na zo lang aftellen is het morgen eindelijk, ik vertrek om kwart over 7 s’ochtend. Best wel vroeg moet ik er ook zijn, maar who cares? Ik heb er heel erg zin in, en ben dan ook super vrolijk in de ochtend!

Maar de inpak stress is begonnen, heb ik wel alles mee? Vergeet ik me geld en camera niet? Om dit allemaal niet te vergeten heb ik een lijstje gemaakt en kan ik zo afvinken wat ik allemaal al bij me heb. Wat heel handig is! Het was een heel gestress of je nou gewoon shampoo en dat soort dingen mag meenemen, maar ik ben nog eventjes naar de d reizen geweest en het mag gelukkig allemaal gewoon in je koffer. Pfoe, wat een opluchting!

Maar ik twijfel altijd, heb ik genoeg outfits bij me. Vergeet ik niks, en heb ik wel me camera bij me. Ik heb een keer gehad dat ik me camera vergat, en dat wil ik niet nog een keer hebben haha! Maar dat gestress zal altijd wel blijven denk ik. Maar na Londen komt een hele uitgebreide post over hoe ik het heb gehad en wat voor foto’s ik allemaal heb gemaakt.  Zouden jullie ook een shoplog willen zien? Want ik ga natuurlijk flink shoppen!
Ik zie jullie over 3 dagen! 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 17 reacties

  1. Leuk! Amuseer je maar goed! Ik ben alvast benieuwd naar je shoplog x

  2. awd bedankt voor alle leuke en lieve reacties, gaat helemaal goed komen! (:

  3. Heel veel plezier! Het lijkt me leuk om na afloop een shoplog te zien. x

  4. Ik wil ook ! Ben er in september pas geweest maar wil zo graag terug ! x

  5. Zo leuk! Veel plezier en ik ben al benieuwd wat je allemaal gaat shoppen!! x

  6. Onwijs leuk! Heel veel plezier! Ben benieuwd naar zowel de foto's als een mogelijke shoplog (ja doen!). X

Geef een antwoord

Sluit Menu