Outfit inspiration. #3

Outfit inspiration. #3

Ohhh dat moment dat je voor je kast staat en totaal niet weet wat je aan moet. Dat had ik heel erg deze week dus was ik van plan een post te maken over outfit inspiratie. Dit word een post met weinig tekst een veel foto’s. Ik heb vooral outfits met warme truien, en echte winterse outfits. Wat je zeker aan kan doen in de kerstvakantie. Ik moet alleen nog morgen stage en dan heb ik eindelijk kerstvakantie, oehhh ik ben er echt aan toe gewoon! 🙂

Maar ik heb wat leuke outfits op een rijtje gezet, kijken jullie mee?

Ik ben echt verliefd op de trui, zo cute is die! En de uggs zijn een erg leuke kleur. I like!

Ik vind het echt geweldige outfits, ik zou ze allemaal in me kast willen hebben. <3 Ik vind vooral de laarsjes in de onderste outfit erg leuk. 
Welke outfit vinden jullie het leukst? 🙂

Deze post heeft 5 reacties

  1. Waaw leuke inspiratie! Ik ga voor de eerste en de voorlaatste! x

Geef een antwoord

Sluit Menu