Hoe overleeft mijn huid in deze koude tijden? Met de bodyshop bodybutters!

Hoe overleeft mijn huid in deze koude tijden? Met de bodyshop bodybutters!

Het wordt winter, gauw donker buiten, koud, sneeuw, en het gaat vriezen. Ja allemaal heel gezellig, ik vind het persoonlijk een van de gezelligste tijden van het jaar. Kaarsjes aan, en gezellig filmpjes kijken. Maar allemaal heel leuk en gezellig, maar voor je huid niet. Je huid heeft met deze maanden hele goeie verzorging nodig. En een klein extraatje. Daarom wou ik hier een post over schrijven, ik ben namelijk dol op de bodybutters van de bodyshop. En die helpen goed in deze tijden.

Ik vind bodybutters heel fijn, zeker deze. Vooral de grote doe je heel lang mee, en er zit veel in een pot. Als mijn huid erg droog is doe ik een klein beetje erop, en me benen zijn weer zacht. Deze bodybutters doen goed hun werk, en verzorgen je benen goed. Ook ruikt het nog eens heerlijk, en blijft de geur goed hangen. 
Je hebt ook andere geuren, zoals honing, aardbij, koekjes ( winter versie ) en nog vele andere. Als je hier interesse in hebt zal ik je aanraden zeker een kijkje te nemen in de winkel ,daar hebben ze er vele soorten!
Welke producten gebruik jij in deze koude wintermaanden? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Klinkt heel goed! ik hou daar wel van! en leuke potten zijn het ook
    misschien is het een tip om je foto's wat groter te laten zien op je blog! liefs, x

  2. Ik gebruik ook graag body butters van TBS, al doen de body creams van Rituals het ook goed de laatste tijd. x

  3. Ik heb ook een body butter van TBS alvast ingeslagen voor de winterdagen. Mijn huid is nu al iets droger als normaal, dus dat wordt lekker smeren! x

  4. ik heb van the body shop een body butter in de geur mango, heerlijk.!

  5. Ze lijken me erg fijn, maar ik heb er nog geen geprobeerd. Shame on me haha 🙂
    x

Geef een antwoord

Sluit Menu