Dagje mee met Evelien, naar het tuincentrum! #2

Dagje mee met Evelien, naar het tuincentrum! #2

Ik ben met me moeder naar het tuincentrum geweest, ik vind het altijd echt gewoon een uitje om daar naar toe te gaan. Het is altijd zo’n gezellig sfeertje en zeker met de kerst. Allemaal nieuwe kerstspullen en het liefst zou ik alles willen kopen. Ik heb me camera meegenomen en heb foto’s gemaakt. Ik was bij het tuincentrum in montfoort, eerst reden we naar een intratuin in zevenhuizen. Maar die was dicht! 🙁 Dus reden we naar montfoort, en die was wel open. Ik heb leuke ideetjes opgedaan, en het zag er allemaal zo mooi, en goed gestyld uit. Ook hoe hun de kerstbomen inrichten is zo mooi! <3

Wat vinden jullie van de foto’s? En zijn jullie al naar een tuincentrum geweest? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Leuk leuk leuk! Ik ben nog niet naar een tuincentrum geweest voor kerst, dat ga ik hopelijk deze week doen! Het is zo leuk om al die spulletjes te zien!

  2. Oh, super leuke spulletjes! Ik heb al helemaal zin in kerst 🙂 x

  3. Wat een leuke foto's! Ik vind het altijd leuk om naar tuincentra's te gaan als het bijna Kerst is. Ik hoop dat mijn moeder binnenkort eens gaat, zodat ik weer eens mee kan. x

  4. Leuke foto's. Ik vind het super leuk om rond deze tijd tuincentra te bezoeken! Op zondag is de intratuin in Zevenhuizen gesloten, maar het is zeker de moeite waard om daar nog te gaan kijken! Echt een leuke kerstcollectie daar 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu