Wishlist winter. – Let it snow #1

Wishlist winter. – Let it snow #1

Ik ben best wel een beetje vroeg, I know hihi. Maar ik wil een winter thema gaan doen op me blog, posts over de winter. Tips voor je kamer leuk te maken voor kerst, ( deze post kom in december ), kadootjes tips, wat te doen in de kerstvakantie, en leuke DIY’s! Ik heb er onwijs zin in, omdat ik dol ben op de winter, het is zo gezellig en sfeervol. En kan nu al niet wachten om me kamer in kerst sfeer te versieren. Ik heb zoveel leuke dingen al in de winkel gezien wat ik allemaal wil kopen.

Maar dit word de eerste post in het winter thema, ik heb een wishlist samen gesteld wat ik graag wil voor de winter!

– Wat er zoiezo op mijn wishlist staat is een ‘kerstrui’. Ik vind ze zoooo cute, ik heb deze gezien bij boohoo.com en ik ga hem zeker bestellen. Vooral de rendieren erop vind ik zo leuk! Wat vinden jullie van dit soort truien, en waar kopen jullie ze? 

– Een grote strik voor in me haar, ik wil het liefst een zwarte, blauwe of een bordeaux rode. Ik ga morgen eventjes in de stad kijken. 🙂

– Yankee candless, ze zien er zo schattig uit. Ik wil ze heel graag.

– En de cookie bodybutter van de bodylotion, ik vind de verpakking er zo leuk uitzien, ook ben ik dol op de geur. Echt die ruikt zo lekker!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik een winter thema ga doen, en tot de volgende keer!

Wat staat er bij jullie op je wishlist? 🙂

Liefs

Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Leuk! Ik vind de trui heel mooi. Op mijn wishlist staan er producten van Rituals want daar ben ik de laatste tijd dol op 🙂

  2. Ik hou van yankee candles, ik heb zelf soft blanket en hij ruikt zo lekker!! 🙂 X

  3. Die truien vind ik echt super, zo kom ik ook helemaal in de winterse sfeer 🙂

  4. Die trui van Boohoo vind ik ook zalig! Op mijn wishlist staat een zwart leren bikerjasje. x

  5. Ik heb je genomineerd voor de Liebster award! Kijk snel op mn blog!

    x

  6. Wat een leuke wishlist. Ik hou van kersttruien met van die leuke prints!

    Liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu