Updated roomtour! – Let it snow. #3

Updated roomtour! – Let it snow. #3

Vandaag heb ik me kamer in de kerstsfeer veranderd, ik vind de kerstsfeer altijd zo gezellig. Ik heb de alle kerstspullen erbij gehaald en ik heb zelfs een lichtroze kerstboompje, zo cute! Ook heb ik weer wat kaarsjes erbij gehaald, dekentje, en leuke lichtjes. Kijk snel mee naar me kamer! 🙂

Ziet er best gezellig uit he? Ik heb niet een hele grote kamer, eigenlijk best klein, er past net een bed, boekenkast (die zit achter me deur )  , kledingkast, kastje met tv en een stoel in. Maar het past er gelukkig in! Zo ziet het er wel wat knusser uit Ik heb o.a rode kussentjes weer neergelegt op me bed, en warm fluffy kleed, ster voor me raam, kerstslinger met lichtjes, en het roze kerstboompje van de hema! Dat is zeker een tip, die had ik vorig jaar gekocht maar is er nu weer, en is volgens mij 4.95 🙂

Dit is de overview van mijn kamer nu. 

Wat vind jij van me kamer? 🙂 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Dat ziet er zo super leuk en gezellig uit!!! 🙂 Ik ga binnenkort ook lekker de kerst en de herfst en winter in me kamer brengen, veel kaarsjes en gezellige lampjes! X

  2. Wauwie, wat een gezellige kamer!

  3. Wat een knusse en gezellige kamer. De 4e afbeelding lijkt net een plaatje van weheartit, heel erg leuk! x

  4. Wat heb je je kamer leuk ingericht. Hij is inderdaad vrij klein, maar jij hebt nog het voordeel dat je allemaal rechte muren hebt!

    Liefs Fashialies

  5. Woow jouw kamer is supergezellig! Ik ben echt jaloers, ik wil ook zo'n zalige kamer! Heerlijk die kerstsfeer 🙂

  6. Leuk die kaarsjes overal! Heerlijk om weer in het wintersfeertje te komen 🙂 X

Geef een antwoord

Sluit Menu