TAG: Ik ben dankbaar voor…

TAG: Ik ben dankbaar voor…

Vandaag heb ik weer een tag voor jullie, ik vind tags erg leuk en toen ik deze op teske haar site zag moest ik deze ook doen. Ik vind de tag erg leuk en is heel positief en vrolijk. De ik ben dankbaar voor tag. 🙂 Lees je mee?

Ik ben dankbaar voor: 


                                                            A person: 


Moet ik een persoon kiezen? Nee dat kan ik niet! De personen waar ik heel dankbaar om ben  zijn zeker mijn twee beste vriendinnen. Karlijn en Manon. Ik kan altijd met hun lachen en praten. We doen de leukste dingen en het is altijd gezellig. Ik ben heel dankbaar dat ik hun heb ontmoet en dat hun zulke goeie vriendinnen van me zijn geworden.

A role you’ve played. 

Dat ik een goeie vriendin kan zijn, ik vind het heel fijn wanneer mensen hun verhalen bij mij kwijt kunnen. 
 A place 
Ik ben erg dankbaar dat ik ooit naar londen ben geweest, ik was dit jaar in Januari met school naar londen, en wat is dat een geweldige stad. Ook ga ik in December met manon 3 daagjes naar londen  + naar een Union J concert. Wiehoeeeee, kan niet wachten! Ook de winkels zijn daar geweldig en is gewoon zo’n mooie stad. <3
Maar ook ben ik erg dankbaar dat ik me goed thuis voel, dat is echt mijn plekje. Ook me kamer vind ik erg belangrijk, ik breng daar veel tijd door en ben blij dat dat echt mijn eigen plekje is. 
An experience
Een gebeurtenis, ik kan er wel meerdere opnoemen! Ik ben erg blij dat ik zovaak naar concerten en optredens van mijn favoriete artiesten ga. Ik vind het heel tof dat ik ze live zie en soms ook wel eens ontmoet. Ik ben naar een concert geweest van: Cody Simpson, the wanted, One direction, en olly murs. Ook heb ik een meet and greet gehad met the united. Maar er staan ook nog concerten in de planning: Union J, the united, the wanted, & one direction.  Dreams come true! 
A talent I have

Op sociaal gebied ben ik erg spontaan en vrolijk, ik vind het best fijn dat ik vaak vrolijk ben want zo maak je andere mensen ook vrolijk. Ook kan ik heel goed luisteren naar mensen, als mensen wat te vertellen hebben luister ik en praat ik daarna. Ik ga er niet zomaar door heen praten. Ook ben ik erg creatief en zit ik vol met ideetjes wat ik erg leuk vind. Ik vind het leuk om zelf dingen te maken en bezig ermee te zijn 🙂
Words
Ik ben blij met jou, ik vind dat heel mooi als iemand dat zegt. Zo laat die zien dat die om je geeft en ik vind dat heel belangrijk. 
A photo 
Oh deze is leuk! Ik ben dol op foto’s en zal heel moeilijk zijn om te kiezen. Ik heb tussen me foto’s gekeken en ik koos deze uit. Dit is mijn familie en ik ben daar erg trots op. Ze betekenen heel veel voor me. Het is al wel een beetje een oude foto haha! 
A memory 

Mmm deze vind ik best wel moeilijk. Ik ben voor zoveel memory’s dankbaar, ik ben heel dankbaar dat ik dit jaar ben geslaagd en dat ik nu een hele leuke opleiding doe. : Maatschappelijke zorg. 🙂

Ik vond het heel leuk om deze tag te doen. Zo kan je zien hoeveel leuke dingen je meemaakt. Wat vinden jullie van deze tag, zijn jullie ergens dankbaar voor? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Leuke tag! Wat een leuke foto van jou en je familie!!

    Liefs Tessa,

  2. Leuke tag! En mooie foto's ook. Ik ben vooral dankbaar voor mijn vrienden en familie. Ook natuurlijk voor materiële zaken maar die zijn vervangbaar en liefde van mensen rondom jou niet.

  3. Leuk om te lezen! Ik ben vooral dankbaar dat ik mijn vriend heb mogen leren kennen. Ik heb niet zo'n goede band met mijn familie, maar met hem vind ik dat gemis dan voor een stukje terug. x

  4. Leuke en vooral persoonlijke tag. Mooi dat je een goeie band met je familie hebt. Daar mag je inderdaad best dankbaar voor zijn :).

    Liefs,

    Maria

Geef een antwoord

Sluit Menu