Shoptip: Uiltje!

Shoptip: Uiltje!

Vandaag was ik bij de kruitvat, en kwam ik dit leuke uiltje tegen. I Dit uiltje had je in het rood & blauw. Het is eigenlijk bedoeld voor tussen je deur te zetten, zodat die niet dichtklapt. Is ook heel handig voor in de zomer, als het warm is dat je het uiltje neer zet en het de deur open houdt. Ik vind het er ook zo cute uitzien! Ik gebruik dit uiltje nu al een soort van kussentje op me bed, het ziet er heel leuk uit tussen alle kussentjes. En valt leuk op op je bed. Erg gezellig ziet het er ook uit! 🙂

Het is erg budget, want hij is maar 4,99. 
Ik ben dol op uiltjes, ik vind ze zo lief altijd. Ik heb echt een zwak voor uiltjes, en toen ik deze zag moest ik hem gewoon hebben. Ik kon het echt niet laten staan!  
Wat vinden jullie ervan? 🙂
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu