Mijn favoriete blush!

Mijn favoriete blush!

Gelukkig heb ik nu weer eventjes tijd om te bloggen, want ik had het druk, ik moest vandaag 2 toetsen maken en een werkstuk ( van 20 bladzijdes afhebben ). Gelukkig heb ik al een voldoende binnen! Maar daar heb ik erg over gestrest, ook moest ik vandaag een prik halen op school. Al dat gestress tegelijk haha. Ik heb nog wel een paar werkstukken in de planning staan, maar die zijn gelukkig niet zo lang. Ik heb nu eventjes een avondje vrij gemaakt om eventjes niets aan me hoofd te hebben, en niet alleen maar aan huiswerk te redden. Maar vandaag heb ik een post voor jullie, zoals jullie misschien al hebben gezien aan de titel…. over me favoriete blush op dit moment! Ik ben echt gek op deze blush, en ik wou hem graag aan jullie voorstellen.

Ik heb deze al een tijdje en ik ben er erg tevreden over, het geeft een hele naturelle kleur aan je wangen. Ik vind de verpakking erg mooi, de deksel is doorzichtig en zo zie je goed de kleur. Zo kan je goed zien of die voor jou huidtype goed is. Er zitten ook een paar glittertjes in maar dat vind ik een mooi effect geven. Ook doe ik erg lang met deze blush, ik heb hiervoor dezelfde gehad en ik deed er 6 maanden over tot dat die op was!  Super fijn dat die zo lang mee gaat, hij was maar 4 euro dacht ik. Ook geeft het een mooie tint en ik ben hier heel tevreden over, het is echt mijn favoriete blush tot nu toe!


p.s Doen jullie al mee aan mijn winactie? http://apieceoffashionandbeauty.blogspot.nl/2013/11/winactie.html

Wat is jullie favoriete blush? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 20 reacties

  1. Deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje! Mijn favoriete blush is Sleek Rose Gold. Die is echt prachtig! x

  2. Wat een supermooie blush voor die prijs! Ik gebruik nu een blush van Lancome maar ik ga eens bij de hema kijken! 🙂

  3. Leuk! Misschien een tip voor de volgende keer: maak ook een foto waar je de bush op hebt, dan kunnen wij zien hoe het bij jou staat.

  4. De kleur vind ik echt heel mooi! Ik hou zo van blushes 😀

  5. De kleur ziet er heel mooi uit, ik ga eens bij de Hema kijken 🙂

  6. Wat een supermooie blush! Succes nog met al je werkstukken. (:

  7. Super mooie blush! Mijn favo blush is die van CHANEL! Leuk blog heb je ook!

Geef een antwoord

Sluit Menu