DIY rendier envelop – Let it snow. #2

DIY rendier envelop – Let it snow. #2

Dit is de 2de post in de winter serie. De winter serie heet: let it snow.  Ik heb vandaag een DIY voor jullie. Ik ben vandaag aan de slag geweest met papier, en ik kwam op dit idee uit. Een envelop op pimpen.  Met een figuurtje erop. Deze keer heb ik en rendier gekozen, maar je kan ook bijvoorbeeld de kerstman, sneeuwpop erop maken. Ziet er zo leuk uit!

Lees je mee hoe je dit maakt? 🙂

Wat heb je allemaal nodig? 

– Ee envelop in de kleur die jij wilt. Ik heb donker bruin gekozen.  – Wit papier – Rood papier – Lijm – Schaar
Hoe maak je het? :
Je draait de envelop, dat je de achterkant voor je hebt. Dan teken je twee ovale rondjes op het witte papier en knip je die uit. Daarna kan je met zwart papier twee kleinere rondjes uitknippen, maar je kan het ook tekenen met een zwart potlood of stift.  Daarna knip je een rondje uit van het rode papier en plak je die op de punt een beetje er over heen. Daarna maak je de hoorns. Dat kan je zelf kiezen welke vorm en hoe groot ze worden. Als je dat allemaal hebt gedaan kan je het opplakken, en tadaaaaa je envelop is af! So easy 🙂
Als je het leuk vind kan je hem ook leuk neerzetten in je kamer, zoals ik doe 🙂
Wat vinden jullie ervan? En gaan jullie dit ook maken? Ook is dit erg leuk als je iemand een kerstkaartje wilt geven of sturen. 
Liefs
Evelien 

Deze post heeft 2 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu