Mijn favoriete youtubers!

Mijn favoriete youtubers!

Vandaag heb ik een post voor jullie over mijn favoriete youtubers, het leek me wel leuk om hier een keer een post over te doen, omdat ik hou van youtubers. Het is zo leuk om eventjes een filmpje te kijken, vooral roomtours & shoplogs vind ik leuk. Roomtour kan je weer ideetjes mee opdoen voor je eigen kamer wat ik erg tof vind. Ben je benieuwd naar mijn favoriete youtubers? Kijk snel verder!

                                                              Macbarbie07 

Zoiezo macbarbie07 , ik vind haar geweldig en ze heeft zulke leuke filmpjes. Ook leuk dat ze thema’s heeft zoals; valentijn, herfst, zomer enzovoort. Erg leuk om naar te kijken. Haar DIY’s, outfits, en roomtours zijn mijn favoriet. 🙂

Beautygloss 

Ik vind haar zulke leuke en gezellige filmpjes hebben, ze heeft leuke shoplogs en reviews. Ook heeft ze een eigen site en die ziet er zooo mooi uit! http://www.beautygloss.nl/
Disfordazzle 

Diana is erg tof, en zoiezo ik ben erg jaloers op haar haar. Dat is zo mooi, ze maakt vlogs, beautyfilmpjes, lifestyle en fashion. Alles wat ik leuk vind! 
Veracamilla

Ik denk dat iedereen wel Vera kent, de beauty blogger van Nederland. Dit was ook de eerste youtuber waar ik filmpjes van keek en blijft toch wel mijn favoriet. Het zijn leuke en duidelijke filmpjes, zeker als ze laat zien hoe je een mooie ooglook maakt. Ik vind der erg tof!

Dit zijn mijn favoriete youtubers, wie is jou favoriete youtuber? Laat het me weten in een reactie hieronder, lijkt me leuk om te lezen! 🙂
Liefs

Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Ik volg de eerste al super leuk! Ik hou echt van haar vrolijke filmpjes LOVEEE

  2. Ik ken ze allemaal en volg ze ook! Ze zijn alle vier stuk voor stuk heel erg leuk! 😀 xx

  3. Allemaal leuke meiden ik volg ze ook 🙂 Ken je Zoella en FleurdeForce al? Zijn ook echt hele leuke meiden!
    X

  4. Dankjewel voor je leuke reactie! Super leuke post, ga ik zeker onthouden! Volg je ook! Liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu